Om oss/Kontakt

Jag som driver detta heter Tina A Hackzell.

Storliens Gäst- & Stugservice startade verksamheten våren 2006 som var ett fullserviceföretag och bytte sedan namn till Storllienservice AB. Vi riktar oss till de svenska och norska stug- & hytteägarna med stuguthyrning.


Hösten 2010 köptes  även Fjällgården i Storvallen och från och med 1 november 2011 drivs Storliens Fjällgård som en STF- (Svenska Turistföreningen) anläggning med boende, (mat med fullständiga rättigheter), färdledda turer, kickoffer, mindre konferenser och grupper.  www.storliensfjallgard.se. 

Kontakt

 
 
 
 

Storlienservice AB

Postadress: Vackerlidsvägen 7

837 99 Storlien


Besöksadress: Vackerlidsvägen 7


Telefon: +46 647 70058

e-post: info@storlienservice.se


Om oss

Behandling av dina personuppgifter

Den nya Dataskyddsförordningen (vanligen benämnd GDPR), gäller från den 25 maj 2018. Syftet med den nya lagstiftningen är att se till att alla personers personuppgifter hanteras på ett riktigt sätt och att de inte används för något annat än de ändamål de samlats in för. Vi använder bara information om dig som behövs för att underlätta kontakt mellan dig och oss i samband med din vistelse/aktivitet och liknande hos oss. Normalt sett registrerar vi information om ditt namn och dina kontaktuppgifter såsom epostadress, telefonnummer etc. Vidare sparar vi uppgifter om din vistelse, datum, hur många personer ni var i sällskapet och liknande. Några känsliga personuppgifter lagrar vi däremot inte om du inte tydligt gett ditt medgivande till det och att de behövs för att underlätta din vistelse. Vi kommer att ge dig ytterligare information om vilken information vi har om dig och hur vi använder den, om du så önskar. Du har alltid rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar data som inte behövs. Du kan också avsäga dig information såsom marknadsföringsmaterial via e-mail och liknade.

För dessa ändamål når du oss lättast på info@storlienservice.se Ansvarig är Tina A Hackzell på Storlienservice AB


© 2007 Storliens Gäst- o Stugservice,

© Storlienservice AB

© Storliens Fjällgård STF